Adobe впровадить нейромережу Firefly у свої продукти

30.03.2023

Компанія Adobe презентувала систему Firefly з генеративним ШІ, яка за текстовими описами або намальованими від руки малюнками створює растрові та векторні зображення, а також текстури. Поки нейромережа доступна лише у браузері для бета-тестування. У майбутньому вона буде впроваджена у Photoshop, Illustrator, After Effects, Premiere Pro, Document Cloud, Experience Cloud та Adobe Express.

Навчання ШІ Firefly проводилося на базі Adobe Stock, а також на основі даних із відкритих джерел. Таким чином, створені системою матеріали можна використовувати і в комерційних цілях. Раніше Adobe створила асоціацію Content Authenticity Initiative, а потім стандарт C2PA для автентифікації файлів. У цей стандарт пропонується додати позначки створення методом ШІ, а також маркер, що забороняє використовувати такий матеріал для навчання інших моделей.

Особливістю Firefly буде більш звичний інтерфейс. Після створення зображення його можна допрацьовувати вбудованими інструментами без введення текстових запитів. Надалі розробник планує реалізувати підтримку тривимірних моделей.


Звертайтеся, будь ласка, з питаннями про покупку програмних продуктів Adobe в компанію «ФОРТ СОФТ» за електронною поштою: [email protected] або за телефоном: +380(44)-333-82-68.

  • Розкажіть друзям:
Дивитися всі новини
17.05.2024
Новий ZWCAD 2025 вже в продажу!
Доступні нові версії ZWCAD 2025 Standard / Pro – для 2D і 3D проектування, створення креслень з підтримкою формату DWG.
Детальніше
07.05.2024
Microsoft вибирає BrowserStack стратегічним партнером
BrowserStack оголосила про стратегічне партнерство з Microsoft для підтримки користувачів Visual Studio App Center, які переходять на їхню платформу.
Детальніше
btn Смотреть другие новости