Безкоштовне оновлення до ZWCAD 2021!

03.06.2020

Покупці нових ліцензій та апгрейдів ZWCAD 2020 отримують у подарунок безкоштовне оновлення до ZWCAD 2021. Крім нових корисних функцій, таких як Data Extraction, PDF Underlay Manager, Lisp Debugger, а також значно поліпшеною продуктивності, в майбутній версії ZWCAD 2021 користувачів чекає безліч інших цінних функцій!

Програмні продукти, що беруть участь в акції:

ZWCAD 2020 Standard – система для 2D проектування та створення креслень із повною підтримкою формату DWG, звичним інтерфейсом і унікальними функціями, що дають значну зручність у роботі: розумним вибором об'єктів за заданими критеріями, порівнянням креслень, жестами мишею, голосовими позначками, розумною печаткою тощо.

ZWCAD 2020 Professional – програма для 2D і 3D проектування. Пропонує поряд із функціями стандартної версії можливості 3D-моделювання та редагування, інтеграцію з зовнішніми додатками, підтримку програмних інтерфейсів .Net, VBA і ZRX. Дозволяє розробляти власні професійні додатки для автоматизації роботи проектувальників. Серед додаткових функцій необхідно також відзначити можливість налаштування камери та можливість подивитися на 3D модель у перспективі (DVIEW), можливість рендерингу частини сцени.

Зверніть увагу:

  • Акція поширюється на покупки, зроблені тільки протягом акційного періоду.
  • На кожну ліцензію або апгрейд ZWCAD 2020 покупець отримає 1 безкоштовне оновлення до ZWCAD 2021 після релізу нової версії продукту.

Звертайтеся, будь ласка, з питаннями про покупку програмних продуктів ZWCAD в компанію «ФОРТ СОФТ» за електронною поштою: [email protected] або за телефоном: +380(44)-333-82-68.

  • Розкажіть друзям:
Дивитися всі новини
16.04.2024
Нове рішення ESET Small Business Security
ESET представляє нове рішення кібербезпеки для малого бізнесу.
Детальніше
08.04.2024
Що нового в RAD Studio 12.1
Компанія Embarcadero випустила оновлення для продуктів, що дозволяє прискорити розробку та покращеною інтеграцією.
Детальніше
btn Смотреть другие новости