Як Cloud технології посилили Fusion 360

08.01.2024

Співпраця Autodesk і Cadence є прикладом того, як модель відкритих даних дозволяє командам використовувати ШІ в інструменті, який вони віддають перевагу. Cadence забезпечує проектування друкованих плат (PCB) на основі ШІ, а їх інтеграція підключає інструменти Cadence PCB безпосередньо до Autodesk Fusion. Зміни в інструментах Cadence або Fusion синхронізуються в обох технологіях. Кожен член команди може працювати з вибраним інструментом, не втрачаючи даних і часу між кожним етапом життєвого циклу продукту.

Autodesk також взаємодіє з CloudNC, яка використовує ШІ для автоматизації створення траєкторії руху інструменту. Користувачі завантажують 3D-модель будь-якої деталі і одним клацанням програмують її різання з ЧПУ. Попередній аналіз показує скорочення часу програмування на 80%.

Ці досягнення дають уявлення про те, куди рухаються хмарні дані та штучний інтелект, але зрештою компанії знаходяться на місці водія. Вони вирішать, як поєднати автоматизацію із ручною роботою. Як використовувати ШІ як помічник для генерації більшої кількості ідей. Як використовувати його для рутинної роботи, щоб дизайнери та інженери мали більше часу для творчості. І як отримувати дані для отримання інформації, що дозволяє покращити дизайн продуктів та процеси.



Звертайтеся, будь ласка, з питаннями про покупку програмних продуктів Autodesk в компанію «ФОРТ СОФТ» за електронною поштою: [email protected] або за телефоном: +380(44)-333-82-68.

  • Розкажіть друзям:
Дивитися всі новини
24.04.2024
Microsoft припиняє продаж пакетів Enterprise
З квітня поточного року корпорація припиняє продаж пакетів Enterprise з Microsoft Teams для нових замовлень.
Детальніше
16.04.2024
Нове рішення ESET Small Business Security
ESET представляє нове рішення кібербезпеки для малого бізнесу.
Детальніше
btn Смотреть другие новости