Корпоративні рішення ESET підтвердили відповідність нормам ДССЗЗІ України!

31.07.2019

Сертифікат ESET Endpoint Security для Windows Сертіфикат ESET File Security для Microsoft Windows Server Сертифікат ESET Mail Security для Microsoft Exchange Server Сертифікат ESET Mail Security для IBM Domino

Продукти ESET, які здійснюють захист робочих станцій на операційній системі Windows, рішення для захисту файлових серверів Microsoft Windows Server, а також для захисту поштових серверів Microsoft Exchange Server та IBM Domino, отримали експертні висновки ДССЗЗІ.

Експертні висновки Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України отримали наступні програмні продукти ESET:

  • ESET Endpoint Security для Windows;
  • ESET Endpoint Antivirus для Windows;
  • ESET File Security для Microsoft Windows Server;
  • ESET Mail Security для Microsoft Exchange Server;
  • ESET Mail Security для IBM Domino.

Рішення ESET для корпоративних користувачів забезпечують безпеку робочих станцій та серверів за допомогою передових технологій для протидії сучасним надскладним загрозам, запобігаючи поширенню шкідливого програмного забезпечення через мережу та змінні носії. Значною перевагою цих програмних продуктів є багаторівневий підхід до кібербезпеки з використанням методів машинного навчання та мінімальний вплив на продуктивність системи пристроїв.

Продукти ESET регулярно проходять експертизу та отримують експертні висновки. Сертифіковані програмні рішення можуть бути використані в установах державного значення, фінансово-банківських структурах України, в міжнародних організаціях.

Звертайтеся, будь ласка, з питаннями про покупку програмних продуктів ESET в компанію «ФОРТ СОФТ» електронною поштою: [email protected] або за телефоном: +380(44)-333-82-68.

  • Розкажіть друзям:
Дивитися всі новини
26.03.2024
Новий Autodesk AutoCAD 2025 вже у продажу!
Зустрічайте нову версію Autodesk AutoCAD 2025 – потужний пакет інструментів найпоширенішої в світі САПР.
Детальніше
21.03.2024
Microsoft додасть Copilot до провідника Windows 11
Корпорація впроваджує інструмент у ОС, дозволяючи надсилати файли для аналізу та створення зведень.
Детальніше
btn Смотреть другие новости