Microsoft змінює політику входу VLSC для каналу OLP

16.09.2020

З 01.10.2020 Microsoft буде вимагати, щоб користувачі вказували робочий або навчальний обліковий запис для входу в VLSC.

Робочий акаунт потрібен для перевірки автентичності відносин користувача з організацією. Як правило, він має формат [email protected], де orgname – доменне ім'я e-mail організації. При цьому використання служб Microsoft, наприклад Office 365, не є обов'язковим. Але якщо ці служби використовуються, то можна входити в систему з тим же обліковим записом.

Акаунти Microsoft, пов'язані з окремими особами, а не з організаціями, призначені для доступу до особистих служб Microsoft, таким як Outlook.com, Xbox або Windows 10 на домашньому ПК – не підходять для використання в VLSC.

Microsoft рекомендує використовувати корпоративну пошту при оформленні замовлень, оскільки в іншому випадку вони будуть відхилені.


Звертайтеся, будь ласка, з питаннями про покупку ліцензійних програмних продуктів Microsoft в компанію «ФОРТ СОФТ» за електронною поштою: [email protected] або за телефоном: +380(44)-333-8268.

  • Розкажіть друзям:
Дивитися всі новини
16.04.2024
Нове рішення ESET Small Business Security
ESET представляє нове рішення кібербезпеки для малого бізнесу.
Детальніше
08.04.2024
Що нового в RAD Studio 12.1
Компанія Embarcadero випустила оновлення для продуктів, що дозволяє прискорити розробку та покращеною інтеграцією.
Детальніше
btn Смотреть другие новости