Microsoft вибирає BrowserStack стратегічним партнером

01.05.2024

BrowserStack, провідна у світі платформа для тестування, оголосила про стратегічне партнерство з Microsoft для підтримки користувачів Visual Studio App Center, що переходять на платформу тестування пристроїв BrowserStack. Microsoft вибрала BrowserStack як свого партнера, щоб забезпечити розробникам плавний і плавний перехід за допомогою ретельно підібраних посібників з міграції.

App Automate на базі Real Device Cloud від BrowserStack, являє собою комплексне масштабоване рішення з найкращими у своєму класі функціями та зручним для користувача інтерфейсом. Завдяки більш ніж 20 000 реальних пристроїв Android та iOS, готовому тестуванню, доступу до реальних датчиків пристроїв, налаштувань і програм за промовчанням, безпечної налаштування мережі та безкомпромісної безпеки на початкових пристроях, BrowserStack Real Device Cloud допомагає командам розробників з швидке, просте та вичерпне .

У зв'язку з припиненням роботи Visual Studio App Center партнерство Microsoft з BrowserStack підкреслює прагнення компанії надати набір інструментів розробника для всіх, незалежно від технічного досвіду, і на всіх платформах.

Microsoft, що прагне сприяти інноваціям за допомогою своєї відкритої та інклюзивної хмарної платформи, визнає важливість надійного тестування для бездоганної взаємодії з користувачем. BrowserStack, покликаний надати розробникам можливість створювати чудові можливості, чудово доповнює це бачення.

Звертайтеся, будь ласка, з питаннями про покупку ліцензійних програмних продуктів Microsoft та BrowserStack в компанію «ФОРТ СОФТ» електронною поштою: [email protected] або за телефоном: +380(44)-333-8268.

  • Розкажіть друзям:
Дивитися всі новини
03.05.2024
Еволюційне оновлення Jira від Atlassian
Оприлюднено еволюційне оновлення Jira на конференції Atlassian TEAM '24 1 травня 2024 року.
Детальніше
24.04.2024
Microsoft припиняє продаж пакетів Enterprise
З квітня поточного року корпорація припиняє продаж пакетів Enterprise з Microsoft Teams для нових замовлень.
Детальніше
btn Смотреть другие новости