Нова версія CorelDRAW Graphics Suite 2020 вже в продажу!

24.03.2020

Компанія Corel оголосила про реліз версії 2020 року флагманського продукту CorelDRAW Graphics Suite, доступного для платформ Windows і macOS, а також у вигляді додатку CorelDRAW.app з функціями спільної роботи.

Головною "фішкою" оновленого CorelDRAW Graphics Suite є впровадження технології машинного навчання та штучного інтелекту. Інтелектуальний движок з GPU-прискоренням використовується для автоматизації відновлення колірного балансу та усунення артефактів JPEG-стиснення, трасування растра в вектор, застосування ефектів художніх стилів, інтелектуального виділення областей та інших завдань.

З інших корисних нововведень заслуговує на увагу підтримка змінних шрифтів OpenType, можливість застосування растрових ефектів у форматі лінзи, засоби обміну файлами, інструмент "Внутрішня тінь", що дозволяє накладати ефект падаючого світла на об'єкт для імітації глибини та обсягу.

Покращено та розширено набір інструментів для редагування світлин, розробки векторної графіки, макетування сторінок і роботи з текстом. Розробники продукту запевняють, що швидкість виконання багатьох складних операцій була збільшена до десяти разів.

CorelDRAW Graphics Suite 2020, як і раніше, підтримує багатомовний інтерфейс і доступний для придбання у вигляді безстрокових ліцензій, а також за передплатою. Для освітніх установ діють гнучкі варіанти ліцензування на клас або весь навчальний заклад. Для ознайомлення з продуктом Corel пропонує 15-денну безкоштовну пробну версію редактора.

Звертайтеся, будь ласка, з питаннями про покупку програмних продуктів Corel в компанію «ФОРТ СОФТ» за електронною поштою: [email protected] або за телефоном: +380(44)-333-82-68.

  • Розкажіть друзям:
Дивитися всі новини
24.04.2024
Microsoft припиняє продаж пакетів Enterprise
З квітня поточного року корпорація припиняє продаж пакетів Enterprise з Microsoft Teams для нових замовлень.
Детальніше
16.04.2024
Нове рішення ESET Small Business Security
ESET представляє нове рішення кібербезпеки для малого бізнесу.
Детальніше
btn Смотреть другие новости