Нові рішення ESET HOME Security

19.11.2023

Відтепер домашнім користувачам ESET доступні два плани передплат для захисту пристроїв – ESET HOME Security Essential (замість ESET Internet Security) та ESET HOME Security Premium (замість ESET Smart Security Premium), які відповідають потребам окремих користувачів та їх мереж для забезпечення конфіденційності та безпеки цифрового життя. Користувачі ESET HOME Security можуть використовувати потужний захист для всіх основних операційних систем – Windows, macOS, Android та iOS.

ESET HOME Security Essential – це план стандартної передплати, який забезпечує сучасний та багаторівневий захист пристроїв від різних видів загроз у режимі реального часу.

ESET HOME Security Premium – план преміум-передплати, який забезпечує ще більш потужний захист ноутбуків та комп’ютерів за допомогою додаткових модулів. Таким чином в рамках даної передплати користувачам доступні усі модулі ESET HOME Security Essential, а також додкові рівні захисту ноутбуків та комп’терів.

Вдосконалення платформи ESET HOME:

  • Управління пристроями.
  • Покупка, активація та поновлення передплат.
  • Завантаження або оновлення рішень з безпеки.
  • Управління паролями.
  • Перегляд загального рівня безпеки домашньої мережі.

Звертайтеся, будь ласка, з питаннями про покупку програмних продуктів ESET в компанію «ФОРТ СОФТ» за електронною поштою: [email protected] або за телефоном: +380(44)-333-82-68.

  • Розкажіть друзям:
Дивитися всі новини
07.05.2024
Microsoft вибирає BrowserStack стратегічним партнером
BrowserStack оголосила про стратегічне партнерство з Microsoft для підтримки користувачів Visual Studio App Center, які переходять на їхню платформу.
Детальніше
03.05.2024
Еволюційне оновлення Jira від Atlassian
Оприлюднено еволюційне оновлення Jira на конференції Atlassian TEAM '24 1 травня 2024 року.
Детальніше
btn Смотреть другие новости