Оновлений RAD Studio

29.11.2023

Компанія Embarcadero оголосила про випуск RAD Studio 12 Athens поряд із Delphi 12 та C++Builder 12. RAD Studio 12 Athens наповнена захоплюючими новими функціями, які закладають основу для майбутнього продукту.

Головні новинки та покращення свіжої редакції Embarcadero RAD Studio:

  • Інтеграція Visual Assist до IDE для C++Builder, що забезпечує завершення коду, навігацію за кодом та перейменування для мови C++.
  • Попередня версія компілятора C++ на основі CLANG для Win64, значно оновлена для підтримки новітніх функцій стандартної мови C++ та забезпечення кращої інтеграції із зовнішніми бібліотеками та кодом C++.
  • Доповнення до мови Delphi, включаючи багаторядкові літерали, для задоволення деяких актуальних запитів клієнтів.
  • Підтримка Skia у FireMonkey, що забезпечує кращу продуктивність та якість рендерингу графіки та елементів керування інтерфейсу користувача на всіх цільових платформах завдяки використанню нової бази для FireMonkey.
  • Перероблений MDI і нова архітектура інтерфейсу користувача з вкладками для VCL допомагають клієнтам модернізувати існуючі програми, додаючи підтримку і стиль HighDPI до існуючих програм з мінімальними зусиллями з їх боку.
  • Новий компонент FireDAC "Запит за прикладом" (QBE), що спрощує фільтрацію даних, і новий помічник JSON для Delphi, що дозволяє додавати зіставлення даних у популярному форматі JSON з об'єктами, як це зроблено для XML.
  • Безліч покращень продуктивності та якості середовища IDE, що спрощують та прискорюють використання RAD Studio для повсякденних завдань.
  • Підтримка інтелектуальних ідентифікаторів у RAD Server, що дозволяє зробити клієнтські API REST більш потужними та гнучкими, зберігаючи при цьому простоту використання RAD Server.

Звертайтеся, будь ласка, з питаннями про покупку програмних продуктів Embarcadero в компанію «ФОРТ СОФТ» за електронною поштою: [email protected] або за телефоном: +380(44)-333-82-68.

  • Розкажіть друзям:
Дивитися всі новини
07.05.2024
Microsoft вибирає BrowserStack стратегічним партнером
BrowserStack оголосила про стратегічне партнерство з Microsoft для підтримки користувачів Visual Studio App Center, які переходять на їхню платформу.
Детальніше
03.05.2024
Еволюційне оновлення Jira від Atlassian
Оприлюднено еволюційне оновлення Jira на конференції Atlassian TEAM '24 1 травня 2024 року.
Детальніше
btn Смотреть другие новости