Переклад мова Zoom Translated Captions

15.12.2023

Розширення Zoom Translated Captions дозволяє користувачам автоматично перекладати мову на зборах або вебінарі в реальному часі субтитрами іншою мовою. Наприклад, якщо учасник зборів розмовляє англійською мовою, інші учасники зможуть переглядати субтитри німецькою, італійською, польською тощо.

Доступні мови субтитрів визначаються організатором у веб-налаштуваннях перед сеансом у реальному часі, але учасники можуть самостійно включати субтитри та перемикати мови без потреби приймаючої сторони.

Zoom Translated Captionss вже включено до планів One Business Plus та One Enterprise Plus і доступні як доповнення для інших комерційних облікових записів Zoom.

Нині підтримується переклад субтитрів більш ніж на 25 мов, серед яких є й українська. Надалі Zoom планує збільшувати цей перелік. Зараз діє обмеження на переклад (тільки з англійської) для наступних мов: бенгальська, іврит, хінді, норвезька, румунська, шведська, тамільська, тайська та валлійська.

Звертайтеся, будь ласка, з питаннями про покупку Zoom в компанію «ФОРТ СОФТ» за електронною поштою: [email protected] або за телефоном: +380(44)-333-82-68.

  • Розкажіть друзям:
Дивитися всі новини
07.05.2024
Microsoft вибирає BrowserStack стратегічним партнером
BrowserStack оголосила про стратегічне партнерство з Microsoft для підтримки користувачів Visual Studio App Center, які переходять на їхню платформу.
Детальніше
03.05.2024
Еволюційне оновлення Jira від Atlassian
Оприлюднено еволюційне оновлення Jira на конференції Atlassian TEAM '24 1 травня 2024 року.
Детальніше
btn Смотреть другие новости