Знижка -30% на ABBYY FineReader плюс подарунок!

16.12.2019

Знижка -30% на ABBYY FineReader плюс подарунок!

На електронні ліцензії FineReader 15 Standard та ABBYY FineReader 15 Corporate діє знижка 30% плюс подарунок – безкоштовно річна преміум-підписка FineScanner.

Термін дії акції: 16.12.19 – 22.12.19

ABBYY FineReader – програма для розпізнавання тексту, яка дозволяє перетворювати зображення документів і будь-яких типів PDF-файлів на електронні редаговані формати. Програма визначає та точно відновлює логічну структуру документу в його електронній копії, дозволяючи забути про передрук текстів. Поєднує виняткову якість розпізнавання та перетворення документів, ефективні можливості автоматизації та підтримку величезної кількості мов з інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом.

Версії, для яких діє акція:

Зверніть увагу:

  • Умови акції поширюються на покупку нових електронних безстрокових ліцензій та Upgrade для ABBYY FineReader 15 Standard і ABBYY FineReader Corporate.
  • Державні та освітні установи в акції участі не беруть.
  • Оплата замовлень за акційною вартістю приймається до 22.12.19 включно. З 23.12.19 неоплачені замовлення будуть анульовані.

Подарунок до кожного акційного замовлення:
ABBYY FineScanner
– розумний кишеньковий сканер для документів і книг. FineScanner використовує штучний інтелект, створюючи електронні копії документів і книг в форматах PDF та JPEG, і розпізнає текст на сканах (OCR) зі збереженням форматування. Унікальна технологія BookScan, дозволяє легко й швидко отримати скани розворотів книг у високій роздільній здатності (потрібний інтернет).

Звертайтеся, будь ласка, з питаннями про покупку програмних продуктів ABBYY в компанію «ФОРТ СОФТ» електронною поштою: [email protected] або за телефоном: +380(44)333-8268.

  • Розкажіть друзям:
Дивитися всі новини
24.04.2024
Microsoft припиняє продаж пакетів Enterprise
З квітня поточного року корпорація припиняє продаж пакетів Enterprise з Microsoft Teams для нових замовлень.
Детальніше
16.04.2024
Нове рішення ESET Small Business Security
ESET представляє нове рішення кібербезпеки для малого бізнесу.
Детальніше
btn Смотреть другие новости