ABBYY FineReader 15 з новим функціоналом вже у продажу!

13.09.2019

ABBYY FineReader 15 виводить редагування PDF на новий рівень. Нова версія об'єднує всі необхідні інструменти для роботи з PDF і паперовими документами.

Що нового в ABBYY FineReader 15?

Крім OCR-системи оптичного розпізнавання тексту, що забезпечує конвертування відсканованих зображень, фотографій, документів або PDF-файлів на редаговані електронні формати, в складі продукту представлені: PDF-редактор, інструмент для порівняння документів різних форматів, включаючи паперові та електронні, а також засоби автоматизації задач із конвертації документів.

Користувачі можуть створювати новий PDF з декількох документів у різних форматах, додавати цифровий підпис або водяні знаки, вносити коментарі, захищати файл за допомогою пароля, приховувати в тексті конфіденційні дані, змінювати форматування документів і вирішувати інші завдання.

ABBYY FineReader 15 надає широкий спектр можливостей в одній програмі

Нова версія FineReader 15 підтримує технологію машинного навчання та штучного інтелекту на базі нейронних мереж. Завдяки цьому до мінімуму зведені помилки розпізнавання PDF, створених із інших програм, у тому числі PDF-документів із битим кодуванням або неякісним текстовим шаром.

У новій версії покращено розпізнавання таблиць і колонтитулів. FineReader 15 ще точніше конвертує тексти на японську та корейську мови, відтворює таблиці в Excel на мовах, на яких текст пишеться та читається справа наліво, й розставляє автоматичні теги при збереженні в PDF (у тому числі в PDF / UA).

З'явилися можливості багаторядкового редагування PDF в у межах абзацу (тепер текст автоматично перерозподіляється по рядках при додаванні або видаленні слів і фрагментів), зміни оформлення будь-яких сторінок у PDF-документі, форматування тексту в межах абзацу або будь-якого його фрагмента, а також редагування окремих осередків у таблицях.

За словами розробників, FineReader 15 відкриває будь-які файли, навіть об'ємні PDF із зображеннями, діаграмами та таблицями, на 40% швидше, ніж раніше. Крім того, з'явився спеціальний механізм вилучення тексту з полів інтерактивних PDF-форм і коментарів типу «Текстовий блок», а також додана функція інтелектуальної оцінки якості текстового шару в PDF-документах. У разі проблем з текстовим шаром (текст пошкоджений, має невірнеу кодування тощо) програма застосує технологію оптичного розпізнавання символів замість того, щоб витягувати проблемний текст. Таким чином підвищується якість конвертації PDF-документів на редаговані формати.

ABBYY FineReader 15 розпізнає документи на 192 світових мовах і будь-яких їх комбінаціях. Програма поставляється розробником у трьох редакціях – Standard, Сorporate, Pro for Mac, які відрізняються набором включених інструментів, формами поставки та умовами ліцензування.

Звертайтеся, будь ласка, з питаннями про покупку програмних продуктів ABBYY в компанію «ФОРТ СОФТ» електронною поштою: [email protected] або за телефоном: +380(44)-333-82-68.

  • Розкажіть друзям:
Дивитися всі новини
16.04.2024
Нове рішення ESET Small Business Security
ESET представляє нове рішення кібербезпеки для малого бізнесу.
Детальніше
08.04.2024
Що нового в RAD Studio 12.1
Компанія Embarcadero випустила оновлення для продуктів, що дозволяє прискорити розробку та покращеною інтеграцією.
Детальніше
btn Смотреть другие новости