Зміни, що стосуються продуктів Atlassian

21.01.2021

Компанія Atlassian оголосила про припинення продажу нових ліцензій серверних продуктів та припинення розробки нових функцій:

  • 2 лютого 2021 р. Atlassian більше не буде постачати нові серверні продукти та набудуть чинності нові ціни на продовження та оновлення.
  • 2 лютого 2022 р. клієнти більше не зможуть робити upgrade або downgrade користувачів для існуючих ліцензій або додатків Marketplace.
  • 2 лютого 2024 р. закінчиться підтримка серверних продуктів Це означає, що підтримка та виправлення помилок більше не будуть доступні для серверних продуктів. Для клієнтів, які до цього часу не готові перейти в хмару, будуть пропонуватися корпоративні версії Atlassian Data Center.

Варто зазначити, що клієнти можуть продовжити термін дії ліцензій на 24 місяці, щоб зафіксувати існуючі ціни, за умови, що продовження буде діяти до 2 лютого 2024 року.


Звертайтеся, будь ласка, з питаннями про покупку програмних продуктів Atlassian в компанію «ФОРТ СОФТ» електронною поштою: [email protected] або за телефоном: +380(44)-333-8268.

  • Розкажіть друзям:
Дивитися всі новини
24.04.2024
Microsoft припиняє продаж пакетів Enterprise
З квітня поточного року корпорація припиняє продаж пакетів Enterprise з Microsoft Teams для нових замовлень.
Детальніше
16.04.2024
Нове рішення ESET Small Business Security
ESET представляє нове рішення кібербезпеки для малого бізнесу.
Детальніше
btn Смотреть другие новости