Новий Axure RP 10 вже у продажу!

19.05.2021

Axure RP 10 вже доступна! Оцініть оновлений дизайн, поліпшену продуктивність і нові функції, такі як одночасний перегляд декількох станів динамічної панелі, перетворення віджетів в повторювачі та обмеження зміни розміру.

Детальніше про головні нововведення Axure RP 10:

  • Можна переглядати та редагувати їхні капітали динамічної панелі пліч-о-пліч в новій виставі «Всі стану». Крім того, тепер стало простіше сідати на панелі та виходити з них в контексті проектів.
  • Нові функції перетворення віджетів в повторювачі та прив'язки стовпців даних до віджетів спрощують створення таблиць і сіток, керованих даними. Використовуючи нові параметри фільтрації, можна легко фільтрувати повторювачі за кількома критеріями для більш реалістичних прототипів UX.
  • З новим Error Style Effect, вбудованими загальними умовами та поліпшеними параметрами push/pull і переміщення, створення реалістичних динамічних форм з RP 10 стало ще простіше. Використовуйте оновлену бібліотеку компонентів форми, переваги нових обмежень віджетів для створення прототипів форм в найкоротші терміни.

Нагадуємо, що до листопада 2021 року можливість отримати знижку до 50% при переході до безстрокової ліцензії на річну передплату Axure RP Pro або Team. Деталі акції уточнюйте у фахівців компанії «ФОРТ СОФТ».

Звертайтеся, будь ласка, з питаннями про покупку програмних продуктів Axure Software в компанію «ФОРТ СОФТ» за електронною поштою: [email protected] або за телефоном: +380(44)-333-82-68.

  • Розкажіть друзям:
Дивитися всі новини
24.04.2024
Microsoft припиняє продаж пакетів Enterprise
З квітня поточного року корпорація припиняє продаж пакетів Enterprise з Microsoft Teams для нових замовлень.
Детальніше
16.04.2024
Нове рішення ESET Small Business Security
ESET представляє нове рішення кібербезпеки для малого бізнесу.
Детальніше
btn Смотреть другие новости