VPN Avast & AVG зі знижкою 40%!

21.05.2020

Забезпечте безпечне та комфортне перебування в інтернеті незалежно від того, чи використовується онлайн підключення для роботи, навчання або в особистих цілях. До кінця травня на VPN-продукти AVG та AVAST діє знижка 40%!

Термін дії акції: 18.05.20 – 29.05.20

Що робить VPN?

  • Забезпечує безпеку будь-якого Wi-Fi: перегляд сайтів, банківські та онлайн-платежі залишаються прихованими та захищеними, незалежно від того, де перебуває користувач.
  • Зберігає таємницю діяльності в інтернеті: зашифроване з'єднання не дозволяє службам або хакерам відстежувати віртуальну активність користувача.
  • Надає необмежений доступ до інтернет-ресурсів по всьому світу: анонімні міжнародні сервера дозволяють вибрати країну для інтернет-серфінгу, як якщо б користувач фізично перебував там.
  • Забезпечує комфортне використання: всі продукти Avast та AVG VPN працюють на Windows, Mac, Android, iOS, Android TV (тільки Avast VPN).

Програмні продукти, що беруть участь в акції:

Зверніть увагу:

  • Ціни в картках товарів вказані з урахуванням знижки.

Звертайтеся, будь ласка, з питаннями про покупку програмних продуктів Avast & AVG в компанію «ФОРТ СОФТ» за електронною поштою: [email protected] або за телефоном: +380(44)-333-82-68.

  • Розкажіть друзям:
Дивитися всі новини
16.04.2024
Нове рішення ESET Small Business Security
ESET представляє нове рішення кібербезпеки для малого бізнесу.
Детальніше
08.04.2024
Що нового в RAD Studio 12.1
Компанія Embarcadero випустила оновлення для продуктів, що дозволяє прискорити розробку та покращеною інтеграцією.
Детальніше
btn Смотреть другие новости