Вийшла нова версія ESET для Windows

28.10.2019

Нова версія рішень ESET для Windows вже доступна користувачам.
Основними новинками стали функція мультиплатформеності, вдосконалене управління паролями, шифрування файлів, використання технології машинного навчання.

Зміни торкнулися таких рішень, як: ESET Internet Security, ESET Smart Security Premium, ESET Cyber Security Pro.

Що нового у новій версії:

  • Мультиплатформеність дозволяє використовувати ліцензії ESET Internet Security, ESET Smart Security Premium та ESET Cyber ​​Security Pro для активації рішень на різних платформах: Windows, Mac, Linux, Android.
  • Завдяки розширеному машинному навчанню антивірус для домашнього комп'ютера ще краще захищає від раніше невідомих або «0-денних» кіберзагроз.
  • Удосконалена система запобігання вторгнень (HIPS) допомагає більш точно налаштувати поведінку системи й дозволяє встановити правила для системного реєстру, активних процесів і програм.
  • Удосконалена функція антифішинга перешкоджає крадіжці особистих даних під час відвідування підроблених веб-сайтів. Оновлення забезпечує захист від гомографічних атак, при яких зловмисники використовують шкідливі URL-адреси, які відрізняються від легітимних хоча б однією літерою в назві або типу домену.
  • Поліпшений захист онлайн-платежів забезпечує додатковий захист під час здійснення операцій на фінансових порталах і в платіжних системах в Інтернеті.
  • Вдосконалений захист домашньої мережі дозволяє здійснювати сканування роутера на наявність вразливостей, таких як слабкі паролі, вразливості портів і програмного забезпечення, шкідливі домени, інфікування кіберзагрозами. Завдяки цій функції можна переглядати список пристроїв, підключених до домашньої мережі Wi-Fi, включаючи інформацію про IP-адресу, MAC-адресу, ім'я пристрою, модель і дані про постачальника.
  • Удосконалена функція управління паролями (доступна тільки для користувачів ESET Smart Security Premium) допомагає створювати надійні та унікальні комбінації для входу для всіх облікових записів в Інтернеті, при цьому потрібно тільки запам'ятати один головний пароль, щоб отримати доступ до решти облікових даних. Оновлений додаток для управління паролями має наступні важливі переваги:
    1. двохфакторну аутентифікацію, інтегровану із Google Authenticator для безпечного входу в управління паролями (за бажанням);
    2. альтернативний спосіб аутентифікації – за допомогою Face ID на смартфонах і планшетах iOS;
    3. вибір надійних пристроїв (доступний лише в версії ESET Password Manager для Windows);
    4. безпечний обмін (доступний у версії додатка для управління паролями паролів для Windows і macOS), який дозволяє безпечно ділитися своїми паролями із сім'єю або друзями.
  • Поліпшений захист даних (доступний лише для користувачів ESET Smart Security Premium) дозволяє шифрувати файли та змінні пристрої. В разі втрати пристрою це допоможе уникнути несанкціонованого доступу зловмисників до файлів. Розшифрувати захищені дані можна на будь-якому пристрої Windows без необхідності установки ESET Smart Security Premium на цьому пристрої.

Щоб отримати доступ до нових функцій, рекомендуємо користувачам оновити свій домашній антивірус до актуальної версії.

Звертайтеся, будь ласка, з питаннями про покупку програмних продуктів ESET в компанію «ФОРТ СОФТ» електронною поштою: [email protected] або за телефоном: +380(44)-333-82-68.

  • Розкажіть друзям:
Дивитися всі новини
24.04.2024
Microsoft припиняє продаж пакетів Enterprise
З квітня поточного року корпорація припиняє продаж пакетів Enterprise з Microsoft Teams для нових замовлень.
Детальніше
16.04.2024
Нове рішення ESET Small Business Security
ESET представляє нове рішення кібербезпеки для малого бізнесу.
Детальніше
btn Смотреть другие новости