Встигніть придбати Adobe Creative Cloud за старою ціною

18.09.2023

Компанія Adobe протягом останнього року продовжувала додавати додаткові переваги Creative Cloud, включаючи нові програми, служби та функції.

Розробники постійно прагнуть робити Creative Cloud ще більш цінним, постійно додаючи інноваційні технології, нові програми та служби, покращуючи продуктивність і покращуючи функції. Creative Cloud тепер включає доступ до генеративного штучного інтелекту Adobe Firefly, доступного в окремих програмах і службах Creative Cloud, нові програми, такі як Adobe Express, функції для економії часу на базі Adobe Sensei та потужні інструменти для співпраці. Як відображення цієї розширеної цінності Adobe оновить ціни на Creative Cloud для команд і корпоративних пропозицій до 10% із 2 листопада 2023 року. Ціни для користувачів з освітнього сегмента не зміняться.


Звертайтеся, будь ласка, з питаннями про покупку програмних продуктів Adobe в компанію «ФОРТ СОФТ» за електронною поштою: [email protected] або за телефоном: +380(44)-333-82-68.

  • Розкажіть друзям:
Дивитися всі новини
17.05.2024
Новий ZWCAD 2025 вже в продажу!
Доступні нові версії ZWCAD 2025 Standard / Pro – для 2D і 3D проектування, створення креслень з підтримкою формату DWG.
Детальніше
07.05.2024
Microsoft вибирає BrowserStack стратегічним партнером
BrowserStack оголосила про стратегічне партнерство з Microsoft для підтримки користувачів Visual Studio App Center, які переходять на їхню платформу.
Детальніше
btn Смотреть другие новости